Како послати фотографије и видео записе на ВхатсАпп -у који нестану када их једном погледате

Зашто можете веровати Поцкет-Линту

Ова страница је преведена помоћу АИ и машинског учења.

- ВхатсАпп има недавно најавио да корисници могу слати фотографије и видео записе који нестају. Сада је функција доступна свима.

савети и трикови за нинтендо свитцх

Свако ко користи Фацебоок -ову апликацију за размену порука може да подели фотографију или видео запис, али ако пре слања изаберу нови режим Прикажи једном, ВхатсАпп ће ограничити примаоца на један приказ пре него што медиј заувек нестане. Ви (пошиљалац) ћете видети медиј као отворен након што га једном погледате. Ова функција је корисна када, на пример, пошаљете фотографију са лозинком или осетљив видео запис који не желите да сачувате и поделите са другима.



Ствар је у томе што је ваш прималац увек могао да направи снимак екрана, па имајте то на уму.

Нови функционални аларм!

Сада можете да шаљете фотографије и видео записе који нестају на ВхатсАпп -у након отварања кроз Виев Онце, дајући вам већу контролу над приватношћу вашег ћаскања! пиц.твиттер.цом/Иг5БВбКс1Ов



- ВхатсАпп (@ВхатсАпп) 3. августа 2021

Како функционише ВхатсАпп Виев Онце?

Да бисте послали фотографију или видео запис ВхатсАпп -а који нестају након једног огласа, следите ове брзе и једноставне кораке:

који су сви филмови о ратовима звезда
  1. Отворите појединачно или групно ћаскање.
  2. Додирните дугме Приложи.
  3. Затим додирните:
    • Камера за снимање фотографије камером.
    • Галерија да изаберете постојећу фотографију или видео запис са свог телефона.
  4. Додајте наслов или филтере ако желите.
  5. Додирните дугме 1 лево од дугмета Пошаљи.
  6. Додирните Пошаљи.

Белешка: Морате да изаберете дугме '1' сваки пут када желите да 'погледате једном' фотографију или видео запис.

Треба ли још нешто знати?

Након што пошаљете фотографију или видео запис „Погледај једном“, нећете их моћи видети. Такође се не чува на фотографијама примаоца или у галерији. У ствари, нико не може проследити, сачувати, означити или делити фотографије или видео записе који се шаљу / примају са омогућеним „Прикажи једном“. А ако га не отворите у року од 14 дана од испоруке, исти ће истећи из ћаскања. То јест, погледајте једном медиј који се може вратити из резервне копије - али само ако је порука неотворена у време прављења резервне копије.



Можете сазнати више о „Погледајте“ ову страницу са честим питањима о ВхатсАпп -у.

Занимљиви Чланци